Živković: Vučić vraća Srbiju u 90-e

Nacionalne vesti - Sreda 19.03.2014 - 09:20

Bivši premijer Srbije i predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je da apsolutna pobeda SNS-a i Aleksandra Vučića na ovim izborima vraća Srbiju u devedesete godine.

Sve je isto samo njega nema.... Sve je isto samo njega nema....
"Ne mislim, naravno, na ratove jer je to vreme prošlo, ali na sve druge tegobe, a njih nije malo. Unutrašnje sankcije, nedostatak demokratije, slobodnog tržišta, pseudo institucije koje postoje, ali zavise od volje jednog čoveka, a ne od volje naroda, to je vreme koje se neminovno vraća", kazao je Živković za sarajevski internet portal Klix.ba.
 
Apsolutna  vlast u državi gde demokratske institucije još nisu dovoljno utemeljene je opasna, rekao je Živković.
 
"To je apsolutna vlast koja će se, pre svega, kao i do sada, baviti zloupotrebom institucija i zakona, a ne njihovim jačanjem. To nije dobro za Srbiju. Posebno kada praktično nema opozicionu kontrolu, kada nema slobodnih medija i kritičke javnosti, van političke", dodao je Živković.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: