Zorana Mihajlović - najmoćnija žena u Srbiji

Nacionalne vesti - Četvrtak 18.12.2014 - 11:58

Prema listi najmoćnijih žena u Srbiji u 2014. godini koju je sastavio dnevni list „Blic“ na prvom mestu nalazi se potpredsednica Vlade i Srpske napredne stranke, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Najmoćnija Najmoćnija

Na drugom mestu ragnirana je guvernerka Narodne banke Srbije jorgovanka Tabaković.

Generalna direktorka kablovske mreže SBB Dragica Pilipović Čpefi zauzela je treće mesto, na četvrtom je direktorka banke Inteza Draginja Đurić, na petom je šefica pregovaračkog tima Srbije u predpristupnim pregovorima sa Evropskom unijom Tanja Miščević.

Šesto mesto zauzela je glavna tužiteljka u Srbiji Zagorka Dolovac, na sedmom mestu nalazi se generalna direktorka Fabrike automobila Srbije iz Kragujevca i direktorka „Fijata“ za poslovni razvoj Evrope, Bliskog istoka i Afrike Silvija Verneti.

Osmo mesto je zauzela supruga predsednika Srbije, Dragica Nikolić, devetu poziciju drži šefica za odnose s javnošću premijera Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, dok je na desetoj poyiciji direktorka korporativnih i regulatornih poslova „Denjub funds grupe“, Svetlana Glumac.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: