Niš: Klinika za plućne bolesti bez vode

Regionalne vesti - Sreda 12.08.2015 - 10:02

Zbog visokih temperatura i pojačane potrošnje, pacijenti u ovoj ustanovi na nekoliko sati bili su prinuđeni da vodu uzimaju iz cisterne koja je bila parkirana ispred bolničkog centra

Apel na meštane da se smanji potrošnja. Foto. TV Belami Apel na meštane da se smanji potrošnja. Foto. TV Belami

Zbog visokih temperatura i pojačane potrošnje, pacijenti u ovoj ustanovi na nekoliko sati bili su prinuđeni da vodu uzimaju iz cisterne koja je bila parkirana ispred bolničkog centra.

Zbog visokih temperatura i pojačane potrošnje, pacijenti u ovoj ustanovi na nekoliko sati bili su prinuđeni da vodu uzimaju iz cisterne koja je bila parkirana ispred bolničkog centra. Nadležni navode da ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju u ovoj ustanovi.

Apeluju na meštane da smanje svoju potrošnju kako bi uslovi za boravak u bolnici bili normalizovani. U ovim situacijama niški KC i nadležno preduzeće odmah reaguju pa niko od korisnika ali ni zaposlenih u bolnici nije ugrožen zbog nestašice vode.
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: