Ako radite ove stvari na Fejsbuku svi će znati da ste singl

Zivot i stil - Sreda 05.08.2015 - 13:16

Ako je verovati stručnjacima žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.

Žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.Foto: Thinkstock Žene bez partnera više se eksponiraju na društvenim mrežama.Foto: Thinkstock

Socijalni psiholozi sa Čarls Start univerziteta proučavali su profile 457 ženskih osoba na Fejsbuku i upoređivali ih sa testovima koje su im prethodno dali da popune.

Rezultati su pokazali da devojke koje nemaju partnera na netu otkrivaju više podataka o sebi i svojoj ličnosti u odnosu na žene koje imaju nekoga u svom životu.

Tako njihovi virtuelni prijatelji i pratioci mogu da saznaju mnogo stvari o njima, od toga šta u svakom trenutku rade, gde piju kafu, gde idu u provod, preko toga koje knjige i filmove vole i šta jedu, pa sve do adrese na kojoj žive.

Zanimljivo je da žene bez partnera nisu zadovoljne tom činjenicom da dosta vremena provode na društvenim mrežama. Radije bi bile u nečijem zagrljaju.

Dakle, dragi muškarci, imajući sve ovo na umu, uz malo “detektivskog posla” lako ćete ukapirati koja je od devojaka sa vaše frend liste zaista slobodna (bez obzira na to šta joj piše u statusu veze) i kojoj vaše društvo u realnom životu može dobro doći.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: