Bela Palanka: Vučiću najveće počasno priznanje

Regionalne vesti - Petak 23.06.2017 - 19:13

Odbornici Bele Palanke na jučerašnjoj sednici doneli su odluka da se predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću dodeli povelja ‘’Niketa Remizijanski’’, najviše javno priznanje koje dodeljuje opština Bela Palanka.

Vučić pruža Beloj Palanci Vučić pruža Beloj Palanci "neizmernu podršku" FOTO: D. Ristić/OK Radio

Odluka je usvojena na predlog predsednika opštine Gorana Miljkovića, koji je prethodno upućen Komisiji za aministrativna pitanja opštine Bela Palanka.

‘’Neizmernu podršku i pomoć koju predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić pruža Beloj Palanci zaslužuje zahvalnost svih građana Bele Palanke, koju možemo iskazati dodelom povelje “Niketa Remizijanski“.

Njegov veliki doprinos ogleda se u unapređenju razvoja naše opštine, pre svega privrednog razvoja i te zasluge predstavljaju neizbrisiv trag.

Želim da istaknem i zasluge predsednika Aleksandra Vučića na uspostavljanju saradnje sa svim značajnim institucijama na republičkom nivou u cilju realizacije planova i ostvarivanja projekata od vitalnog značaja za našu opštinu’’, rekao je Miljković.

Povelja će predsedniku Srbije biti uručena 5. jula na svečanoj akademiji podom dana opštine Bela Palanka.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: