Blokirani računi superligaša

Regionalne vesti - Četvrtak 25.06.2015 - 08:53

Od 9 niških klubova u kolektivnim sportovima koji će sledeće sezone igrati u najvišim rangovima i koji iz budžeta Grada dobijaju preko 105 miliona dinara, računi Radničkog, Železničara, Mašinca i OK Niša su trenutno blokirani.

foto:Juzne vesti/Vanja K. foto:Juzne vesti/Vanja K.
 
Fudbalski klubovi Radnički i Mašinac, rukometni klubovi Železničar i Naisa, košarkaški klubovi Konstantin i Student, Odbojkaški klub Niš, Vaterpolo klub Nais i Klub američkog fudbala Imperatori predstavljaće Niš u najvišim rangovima u kolektivnim sportovima sa loptom.
 
Najviše para iz budžeta dobiće Radnički kom je opredeljeno 57 miliona miliona dinara za 2015. godinu. Račun niškog superligaša je trenutno u blokadi preko 7,8 miliona dinara.
 
I prošle godine je juna bila velika blokada. Ne znam, videćemo šta ćemo da radimo. To su stara dugovanja prema igračima, prevoznicima, hotelima. Mnogo je problema u klubu - izjavio je Vidak Perović, prvi čovek Radničkog.
 
Radnički je, prema njegovim rečima, dobio od Grada sav novac predviđen za prvih 6 meseci 2015. godine, što je 24 miliona stimulativnih sredstava.
 
Imali smo oko 75 miliona prihoda. Grad nam je dao 48 miliona, a 37 smo sami obezbedili od sponzora. Vratili smo 32 miliona dinara duga tokom prošle sezone - ističe Perović.
 
opširnije na portalu Južnih vesti
Juzni vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: