Četvorica Leskovčana pretučeno u 15 dana

Regionalne vesti - Ponedeljak 31.03.2014 - 12:45

Povodom napada na četiri Leskovčane srpske nacionalnosti u poslednje dve nedelje, Policijske uprave i lokalne samouprave održali su sastanak sa romskim predstavnicima kako bi se sprečili dalji incidenti.

Leskovačka policija i predstavnici Roma o bezbednosti (Ilustraciaj: naslovi.net) Leskovačka policija i predstavnici Roma o bezbednosti (Ilustraciaj: naslovi.net)
Poslednji incident dogodio se prošlog utorka, kada su dvojica mladića pretukla Nikolu Klajna (23) iz Leskovca nanevši mu teške telesne povrede, zbog kojih je mladić prebačen u Klinički centar u Nišu.
 
Zbog tog napada policija je uhapsila E. K-a (19) i E. S-a (19) iz Leskovca.
 
Kalanja, koji je student Tehnološkog fakulteta u Leskovcu, ranije je izjavio da su ga napala tri mladića romske nacionalnosti.
 
U leskovačkoj poliicji potvrđeno je da je na mestu incidenta bio još jedan maloletnik mladić, ali da nije učestvovao u izgredništvu.
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: