Čupin memorijal po 11. put u Nišu

Regionalne vesti - Utorak 22.09.2015 - 13:06

Koncert posvećen Zoranu Radosavljeviću Čupi, nekadašnjem direktoru Niškog kulturnog centra, održaće se u utorak 22. septembra u niškoj Banovini uz nastup 8 bendova.

Sa jednog od prethodnih memorijala Foto: Južne vesti Sa jednog od prethodnih memorijala Foto: Južne vesti

Koncert posvećen Zoranu Radosavljeviću Čupi, nekadašnjem direktoru Niškog kulturnog centra, održaće se u utorak 22. septembra u niškoj Banovini uz nastup 8 bendova.

Gitare i bubnjevi će još jednom svojim tonovima i ritmom podsetiti na Čupu, muzičara, umetnika i Nišliju koji je dugo godina bio basista niške Galije.

Ove godine na bini Banovine nastupiće Glad, Hazel Purple, Chromatic, Puls, Skupština, The Jam Station, Music Land i Dexter kao pobednik ovogodišnjeg “Medijana Balkanrock” festivala.

Slogan ovogodišnjeg memorijala je “Najvažnije je biti zdrav”, ulaz je slobodan, a nastupi počinju u 20 sati i trajaće do ponoći.

Organizatori kažu da će u slučaju kiše sve biti pomereno za jedan dan, za sredu 23. septembar.

Pored Udruženja građana “Balkanrock”, ovu tradicionalnu manifestaciju organizuju Čupini prijatelji i Studentski Kulturni Centar Niš uz podršku opština Medijana i Pantelej.

Čupa je preminuo 6. septembra 2004. godine posle teške bolesti. Prvo izdanje festivala posvećeno Čupi organizovano je 2005. godine.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: