Cvetanović optužio medije za zaveru

Regionalne vesti - Sreda 22.04.2015 - 20:38

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović optužio je listove "Blic" i "Alo", i niški portal "Južne vesti" i privatnu Televiziju Leskovca za zaveru protiv njega.

Foto: Južne vesti Foto: Južne vesti

- Neće nista da prenesu s mojih konferencija za novinare, toliko me vole, toliko sam omiljen - kazao je Cvetanović i dodao da "pametni političari nikada i nigde ne ulaze u sukob sa novinarima, ali eto ja nisma pametan i samo govorim istinu".

Cvetanović je na sednici Skupštine grada tokom rasprave o poslovanju gradskih preduzeća oko 40 minuta posvetio "nekorektnom", "orkestriranom" i "dogovorenom negativnom pisanju" o njegovim aktivnostima.

On je negodovao i zbog saopštenja u kojem je Nezavisno udruženje novinara Srbije osudilo gradonačelnikovo "uvredljivo" ponašanje prema novinarima.

Cvetanović je kazao da su mediji naveli pogrešnog izvođača radova na njegovoj kući u centru Leskovca, i zamerio zbog fotografija koje su pratile tekst o nepropisnom parkiranju automobila u vlasnistvu grada.

On je još tvrdio da je "Blic" nagovarao samohranu majku troje dece, kojoj je fondacija tog lista prošle godine poklonila stan, da ga napadne. Ta žena se pre nekoliko dana uključila u jutarnji program TV Leskovac i, govoreći o diskriminaciji siromašne dece, kazala da je Cvetanović najgori gradonačelnik u istoriji Leskovca.

- Zvali su Milu Popov da napadne gradonačelnika da je najgori čovek na svetu - kazao je Cvetanović.
 

BETA

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: