Divljački tukao ženu, pustili ga iz pritvora

Regionalne vesti - Petak 21.08.2015 - 14:06

Nasilniku je određena zabrana prilaska bivšoj supruzi i komšinici koja je bila svedok zlostavljanja.

Nasilnik na slobodi. Nasilnik na slobodi.

Nebojša I. (46), koji je brutalno pretukao bivšu suprugu Ružicu Ivić (40) i gurao joj polni organ u usta, pušten je iz pritvora nakon žalbe koju je uložio.

Nasilniku je određena zabrana prilaska bivšoj supruzi i komšinici koja je bila svedok zlostavljanja, ali je nakon odluke suda u Prokuplju nesrećna Ružica u strahu za život, zbog čega se se sklonila u sigurnu kuću.

- Posle svega što sam doživela jedino mogu da kažem da sam razočarana u sistem. Ne želim više da se čuje za mene i otišla sam na nepoznatu adresu. Zakon me nije zaštitio - kaže očajna žena i dodaje da je za puštanje bivšeg supruga iz pritvora saznala od sestre, koja je na grobu njihovog oca u sredu zatekla venac i poruku.

Ružičine komšije su od pre dva dana u strahu od Nebojšinog povratka jer je on, prema informacijama koje imaju, i dalje u Prokuplju.
- Pošto ga znamo kakav je, očekujemo da je opet napadne, a komšinica koja ga je uhvatila kako maltretira Ružicu je zbog stresa završila u Hitnoj pomoći - ispričale su nam komšije.

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: