Dugačka haljina: Hit komad za ovo leto

Zivot i stil - Nedelja 20.07.2014 - 01:43

Lepršave, lagane, seksi… i zvezde ih prosto obožavaju!

…lovemegan/flickr.com …lovemegan/flickr.com

Duge haljine su neverovatno praktičan i udoban komad, koji je istovremeno trendi i čini da izgledate elegantno. Nema ničeg boljeg tokom vrelih letnjih dana nego kada se neki fini i lepršavi materijal mota oko vaših nogu dok šetate gradom (ili plažom), jer dodir nežne tkanine o kožu čini da se dodatno osećate seksi (plus, ne morate da brinete ako niste baš juče bile na depilaciji).

Dugačke haljine su pogodne za sve prilike,jer male izmene u aksesoarima i kroju mogu da ih učine idealnim za posao, izlazak, dnevno kafenisanje – uz ravne papuče ili japanke, izgledaćete ležerno i bezbrižno, uz štikle ili platforme, dodaćete svom stilu glamuroznu notu.

Nakit takođe čini čuda, a naročito ako je haljina jednobojna – krupne ogrlice i upečatljive narukvice, zaokružiće izgled i izgledaćete besprekorno.
 

COSMOPOLITAN.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: