EU konkurs za profesionalne i fotografe amatere

Regionalne vesti - Petak 03.07.2015 - 13:34

Fotografija o realizovanim projektima Evropske unije u vašem kraju može vam doneti put u Brisel, ukoliko se prijavite na konkurs koji je otvoren do 28. avgusta.

Na fotografijama mora da se vidi zastava EU. Foto: Evropska komisija, FB Na fotografijama mora da se vidi zastava EU. Foto: Evropska komisija, FB

Evropska unija raspisala je foto-konkurs “Evropa u mom regionu”. Zainteresovani fotografi bi trebalo da na zvaničnu Fejsbuk stranu Evropske komisije “kače” svoje fotografije o projektima EU.

Poenta je, kako kažu organizatori, da se na fotografijama jasno vidi zastava EU ili tabla na kojoj piše da je projekat realizovan uz pomoć Evrope. To praktično znači da je moguće poslati fotografije sportskih terena, ulica, škola, parkova ili nečeg drugog u čijoj je izgradnji ili rekonstrukciji učešće imala i Evropska unija.

Na konkurs mogu da se prijave i profesionalni i fotografi amateri stariji od 18 godina u trenutku objavljivanja rezultata 19. septembra 2015.

Autor najbolje fotografije dobija putovanje u Brisel za dvoje.

Konkurs je otvoren do 28. avgusta

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: