Garaža blokira gasovod

Regionalne vesti - Četvrtak 16.10.2014 - 09:02

„Niš ekspres“ priprema novi plan za gradnju garaža nakon što je „Jugorosgas“upozorio da se ta garaža gradi na trasi gasovoda duž Čamurlijskog puta reagovala i što je reagovala insopekcija.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Generalni direktor "Jugorosgasa" Vladimir Koldin je više puta upozoravao na ozbiljne posledice i moguće isključenje isporuke gasa.
 
U "Niš ekspresu" potvrđeno je da su radovi na izgradnji parkirališta za autobuse počeli, ali i da su obustavljeni "još prošle nedelje". Menadžer za odnose sa javnošću "Niš ekspresa" Dragana Nikolić tvrdi da su mašine izvodile samo "pripremne radove", za šta to preduzeće i ima dozvolu.
 
- Tu je planirano da bude samo parkiralište, nikako zgrade ili bilo kakav objekat. 
 
Nakon upozorenja "Jugorosgasa" smo otpočeli izmenu projekta i verujemo da ćemo uspeti da pronađemo rešenje – kazao je Nikolić.
 
U građevinskoj inspekciji odbacuju navode "Niš ekspresa" da je to preduzeće samo obustavilo radove i tvrde da su u ponedeljak bili prinuđeni da trakom ograde gradilište kako bi sprečili dalje radove.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: