GO DS-a u Nišu, sprema se obračun?

Regionalne vesti - Subota 27.09.2014 - 09:00

Lider demokrata Bojan Pajtić na sednici GO u Nišu suočiće se sa žestokim kritikama opozicionog bloka koji već duže postoji unutar DS, pišu "Večernje novosti".

Sprema se obračun Pajtića i nezadovojnika?  Sprema se obračun Pajtića i nezadovojnika?

"Novosti", međutim, navode da neće biti pokrenut zahtev da on ode sa čela stranke.

Struja nezadovoljnih, koju predvode potpredsednici Borislav Stefanović i Goran Ješić, na današnjoj sednici GO zatražiće odgovore kada će biti rešena finansijska kriza u kojoj je stranka već dugo i suprotstaviće se Pajtićevoj ideji o "srpskoj Srbiji".

Oni se, takodje, piše list, protive saradnji sa Borisom Tadićem i Čedomirom Jovanovićem.

Prema saznanjima Novosti, u "taboru" nezadovoljnih Pajtićevom politikom, još su i Dragan Šutanovac, Vesna Martinović, Dušan Milisavljević, Saša Paunović, Jovan Marković, Zoran Alimpić... Svi oni okupili su se nedavno u Vladičinom Hanu, na skupu u okviru "turneje" koju po bazi organizuju Stefranović i Ješić.

S druge strane, uz Pajtića su potpredsednik Goran Chirić, predsednik beogradskih demokrata Balša Božović, Dejan Nikolić, Radoslav Milojičić Kena...

Pajtić će, navode Novosti, na Glavnom odboru pokušati da dobije podršku za projekat vlade u sednci, ali mnogima u stranci nije jasno kako će ona izgledati ni ko će biti njeni članovi jer se o tome nije raspravljalo na organima partije.

"Vlada u senci biće formirana u narednim danima. Osnovni kriterijum će biti stručnost i hrabrost, a ne stranačka pripadnost, jer Srbija zaslužje ljude koji umeju da definišu strategiju izlaska iz krize mnogo bolje nego vlast", kaže Pajtić za "Novosti".

Novosti, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: