HAN: Supruzi polomio rebra

Regionalne vesti - Ponedeljak 03.10.2016 - 22:02

Vranje - Policija u Vladičinom Hanu je po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu donela rešenje o zadržavanju do 48 sati R.S. (64) iz okoline Vladičinog Hana, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Ilustracija FOTO Thinkstock Ilustracija FOTO Thinkstock

Prema navodima policije, sumnja se da je R.S. nakon uvreda i verbalnih pretnji, fizički napao nevenčanu suprugu i naneo joj tešku telesnu povredu.

Prema saznanjima OK Radija, R.S. je pretukao svoju suprugu polomivši joj nekoliko rebara.

Reč je o paru romske nacionalnosti, koji je živeo u kontejnerskom naselju u Vladičinom Hanu, koje je postavljeno na obodu zelene pijace u ovom mestu nakon poplava pre dve godine, a u kojem su smešteni Romi kojima su tada stradale kuće.

Prema raspoloživim informacijama,  nevenčana supruga R.S. smeštena je u sigurnoj kući.

R.S. i njegova nevenčana supruga imaju iz ranijih brakova po nekoliko dece.

Prema navodima policije, R.S. je uz krivičnu prijavu priveden zameniku tužioca, koji je predložio određivanje pritvora, što je prihvatio sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici i osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: