HAPŠENJE U NIŠU: Diler bacao herion kroz prozor kad je ugledao policiju

Regionalne vesti - Nedelja 05.07.2015 - 14:35

M. A. (29) je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Droga pronađena na parkingu. Foto: Kurir, Ilustracija Droga pronađena na parkingu. Foto: Kurir, Ilustracija

Policija je uhapsila M. A. (29) iz Niša zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu prodavao heroin i marihuanu na području grada. Po naredbi Višeg suda u Nišu, policija je izvršila pretres stana M. A. i pronašla sedam paketa droge i vagicu za precizno merenje.

Uočivši policiju, osumnjičeni je bacio kroz prozor svog stana šest paketa heroina, težine oko 90 grama i paket marihuane koje je policija pronašla na parkingu zgrade u kojoj živi. M. A. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je niška policija.

Zbog sumnje da je posedovao hašiš policija je podnela prijavu u redovnom postupku protiv još jednog Nišlije čiji identitet nije saopšten. Pretresom njegovog stana pronađeno je šest grama ove droge koju je krio ispod jastuka.

U nastavku velike akcije na podizanju nivoa bezbednosti na području Niša policija je legitimisala 1.203 osobe, izvršila kontrolu 201 putničkog motornog vozila i 105 ugostiteljskih objekata. Pronađene su dve osobe za kojima je bila raspisana potraga, dok je protiv osmorice Nišlija podnete prekršajne prijave jer nisu imali lične karte a protiv jednog vozača jer je u kolima imao nož.

Stalne kontrole saobraćajne policije na području Niša rezultirale su smanjenjem broja vozača koji voze u pianom stanju pa od 1.275 alkotestiranih vozača, u protekla dva dana, nije bilo zadržanih osoba na trežnjenju.c

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: