Humani knauf

Regionalne vesti - Nedelja 19.10.2014 - 11:54

Zaposleni u kompanijama Knauf Insulation i Knauf Zemun u petak su dobrovoljno dali krv, uključivši se tako u akciju koja je pokrenuta na globalnom nivou u okviru Knauf Grupe.

Radnik Knaufa daje krv foto Jugmedia Radnik Knaufa daje krv foto Jugmedia

Godina 2014. je u okviru ovog nemačkog giganta proglašena godinom Menschlichkeit-a humanosti, a Knauf Insulation Srbija je posvećenost ovom principu dokazao i kroz nekoliko donacija poplavljenim područjima u Srbiji.

“Knauf grupa je širom sveta prepoznata kao društveno odgovorna kompanija. Svake godine stavljamo akcenat na jednu od naše četiri vrednosti, putem raznih aktivnosti unutar i izvan kompanije.

Tako je 2014. godina ‘Menschlichkeit-a’, pa je povodom toga Knauf na svetskom nivou organizovao različite aktivnosti.

Jedna od njih je i akcija  davanja krvi, što u danas učinili i naši zaposleni, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi”, izjavio je Tihomir Civkaroski, generalni director  za zemlje Balkana, Kipar i Maltu.

Zaposleni u kompanijama Knauf Insulation i Knauf Zemun sa zadovoljstvom su se odazvali akciji, ističući da su ponosni što zajednici mogu da pomognu i na ovaj način.

Ovom prilikom sakupljeno je šest litara krvi, a akcija se nastavlja u četvrtak i petak, kada će krv dati radnici fabrike Knauf Insulation iz Surdulice, u saradnji sa Zavodom za transfuziju iz Niša.

Jugmedia, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: