Humanitarno roštiljanje za niško porodilište

Regionalne vesti - Petak 17.07.2015 - 14:13

U nedelju 19. jula kod Vrežinskog bazena u Nišu biće održano 3. humanitarno "Roštiljanje sa Bankerom", koje je bilo odloženo zbog nevremena, na kome će se prikupljati novac za roletne za niško porodilište.

Od sakupljneog novca biće kupljene roletne. Foto: FB strana Od sakupljneog novca biće kupljene roletne. Foto: FB strana "BANKER RADIO 98.3 MHz"

Zainteresovani treba da donesu minimum 500 dinara ili uplatnicu, a organizatori će svakoj prijavljenoj grupi ljudi u znak zahvalnosti dati kilogram roštilj mesa.

Ideja da se ove godine novac donira porodilištu došla je, kako kažu u “Banker” radiju, nakon ankete koju su sproveli sa mladim majkama. Kažu, većina njih je rekla da su roletne preko potrebne na prozorima porođajnih sala, jer u njoj provode i više sati, a sunce ume da već napetu situaciju učini još težom.

Od novca će kupiti i platiti ugradnju roletni, a ukoliko sakupe i više od potrebnog, dodaju iz ovog radija, od ostatka će kupiti potrošni materijal u porodilištu.

Na ovom humanitarnom roštiljanju na obali Nišave nastupiće i muzičar Oliver Katić sa grupom “By Heart”, a za zabavu najmlađih sugrađana, kažu, pobrinuće se i udruženje “ZOO planet” koji će dovesti ponije koje će mališani moći da jašu.

Zbog ograničenog broja mesta, svi zainteresovani treba da se prijave na 018/ 522229, a sve dodatne informacije o događaju mogu se naći na Fejsbuku ili na sajtu “Banker” radija.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: