Inspektorka niške policije se ubila zbog mobinga?

Regionalne vesti - Subota 18.07.2015 - 11:51

A. M. (33) iz Doljevca napisala je da će ruku na sebe da podigne zbog maltretiranja na poslu. Navela je i konkretna imena onih, za koje je tvrdila da je mobinguju.

Inspektorka napisala i imena onih koji su je mobingovali. Foto: Večernje novosti.,Ilustracija Inspektorka napisala i imena onih koji su je mobingovali. Foto: Večernje novosti.,Ilustracija

Samoubistvo A. M. (33) iz Doljevca, inspektorke Odeljenja za suzbijanje narkomanije Policijske uprave u Nišu, biće predmet istrage, pokrenute posle saznanja da je ostavila oproštajno pismo. Kako nezvanično saznajemo, napisala je da će ruku na sebe da podigne zbog maltretiranja na poslu. Navela je i konkretna imena onih, za koje je tvrdila da je mobinguju.

Poslednju poruku koju je napisala pred suicid preuzelo je Više javno tužilaštvo u Nišu.

- Očekujemo da se detaljno ispitaju svi navodi u ostavljenom pismu i da istraga bude nepristrasna - kaže Miloš Jelenković, zamenik predsednika Nezavisnog policijskog sindikata (NPSS).

A. M. je bez bez znakova života pronađena u sredu po podne na groblju u Doljevcu, a pored nje je zatečen službeni pištolj.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: