Izgorelo vozilo gradonačelnika

Regionalne vesti - Sreda 22.07.2015 - 09:58

Službeni automobil marke "pežo" zahvaćen je u požaru ispred kuće vozača gradonačelnika Leskovca. Do incidenta je došlo u noći između ponedeljka i utorka, ubrzo nakon što se šofer prvog čoveka Leskovca, Perica Gavrilović službenim autom dovezao kući.

sluzbeni automobil gradonacelnika slucajno izgoreo FOTO: arhiva OK Radija/A.Stojkovic sluzbeni automobil gradonacelnika slucajno izgoreo FOTO: arhiva OK Radija/A.Stojkovic
"Južnim vestima" je potvrđeno da je požar podmetnut na komšijskom automobilu u Maloj Kopašnici gde Gavrilović živi, a da je službeni auto slučajno zahvaćen vatrom koja je brzo ugašena.
 
U lokalnoj samoupravi tvrde da Gavrilović nije koristio automobil, koji je inače već 10 godina u vlasništvu Grada, u privatne svrhe.
 
Perica je do kasno bio na putu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem. Vratio se kući u 1 nakon ponoći i otišao je službenim autom jer je morao rano ujutru da vozi druge službenike lokalne samouprave u Agenciju za privatizaciju. 
 
U pitanju je kolateralna šteta - kaže Sanja Conić, PR gradonačelnika Leskovca.
 
Šteta na opštinskom automobilu se još uvek utvrđuje, dok je komšijski u potpunosti izgoreo.
 
Čovek koji je zapalio automobil je, kako saznajemo, uhapšen. Izvor "Južnih vesti" blizak policiji, kaže da je reč o Grdeličanu koji je nekoliko puta privođen zbog piromanije.
 
Inače, kako nezvanično saznajemo, u pitanju je "pežo" koji je bio najpre u vlasništvu Javnog preduzeća „Pijaca“. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, ali se on, kako nam je rečeno, nalazi u Grčkoj.
Južne vesti/OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: