Kameo taksi stiže u Leskovac

Regionalne vesti - Petak 10.07.2015 - 15:31

Najveća hrvatska taksi kompanija, Kameo grupa od 1. avgusta će pružati usluge i na srpskom tržištu i to stanovnicima Leskovca i Beograda, javio je portal Seebiz.

da i Leskovcani uzivaju u voznji Kameo taksija FOTO: Index.hr/Tomislav Kristo da i Leskovcani uzivaju u voznji Kameo taksija FOTO: Index.hr/Tomislav Kristo
 
Kameo i zvanično pokreće svoje poslovanje na podrucju Srbije nakon  iscrpne analize srpskog tržišta i probnog rada svog franšiznog modela taksi poslovanja u Leskovcu, navedeno je u tekstru.
 
 Kameo grupa je u Srbiji već prisutna kroz Taksi Navigator, inovativni softverski sistem  namenjen komunikaciji izmedu servisa i klijenata, kao i optimizicaji poslovanja taksi kompanije. 
 
Njega u Srbiji već koriste taksi servisi u Zrenjaninu, Čačku, Leskovcu, Novom Sadu i Pancevu, a trenutno je u toku implementacija sistema u još šest gradova u Srbiji, piše Seebiz.
 
Direktor Kamea Vladimir Minovski je izjavio da je kompaniji  izuzetno važna i sistemska edukacija franšiznih partnera. 
 
"Zbog toga smo i odlučili da uđemo na tako veliko i zahtevno tržište kao što je srpsko. Uvideli smo priliku i odlučili da pokrenemo svoje poslovanje, koje je u potpunosti prilagođeno tržišnim okolnostima u Srbiji  i zakonskim regulativama. 
 
Verujem da ćemo u vrlo kratkom roku uspeti da ostvarimo željene poslovne rezultate i stvoriti preduslove za dalje širenje u regiopnu", rekao je Minovski.
 
Kameo od ove jeseni pokreće i poslovanje u Sloveniji.
OK Radio/Seebiz

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: