Klizište u centru Kuršumlije

Regionalne vesti - Utorak 10.03.2015 - 21:09

Tridesetak kubika zemlje sručilo se večeras na prilaz naselju Bolnički potok koje je od centra Kuršumlije udaljeno od 500 metara.

ALLO.RS ALLO.RS

- Klizište je proradilo oko 19.30 u sred gusto naseljenog naselja. Za kratko vreme tridesetak kubika zemlje sručilo se na ulicu Doktora Melgarda - rekao je agenciji Beta direktor Direkcije za izgradnju Goran Đorđević.

- Neki pomoćni objekti su ugroženi, ali se još ne zna se da li klizište preti i stambenim objektima - rekao je Đordjević.

- Ulica Dr. Melgarda od večeras nije prohodna, to je jedina ulica koja vodi ka tom naselju, pa će gradjani morati da pešače i da budu oprezni - kazao je Đordjević.

Direkcija za izgradnju sutra će anagažovati mašine za čišćenje zemlje, obezbediti taj deo grada i izvršiti procenu da li klizište može da se proširi.

BETA

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: