Koliko treba ženi da promeni svog partnera?

Zivot i stil - Sreda 04.02.2015 - 22:02

Kako je nestašica prinčeva na belom konju u zadnje vreme, žene sve više uzimaju partnere koji su "dobar materijal" i onda se bacaju na posao…

foto: metro-portal; ambro/freedigitalphotos.net foto: metro-portal; ambro/freedigitalphotos.net

Žene biraju partnere prema raznim karakteristikama, no jednu od njih uvek stave u posebnu fioku prilikom ocenjivanja - stil. Čak i ako muškarac nema stila ama nimalo, u slučaju da je sve ostalo u redu, žena će rado ući u vezu s njim jer je "dobar materijal" i krenuti s promenama.

Tek toliko da muškarci ne pomisle da se to njima ne može dogoditi - čak dve trećine žena menja izgled svog muškarca dokazala su istraživanja...

Najveći je problem odeća kojom je nezadovoljno više od trećine žena, frizura smeta petini žena, a čak devet odsto žena ušlo je u vezu s partnerom koji im ne miriše dobro, ali očigledno misle da je to moguće promeniti u rekordno kratkom roku.

Još malo brojki - potrebno je prosečno 192 dana za promenu izgleda partnera, a polovina žena redovno svom dragom kupuje odeću koju misli da on mora nositi i to čak 21 komad godišnje.

METRO-PORTAL.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: