Krao mobilne telefone

Regionalne vesti - Ponedeljak 22.06.2015 - 12:29

Policija je uhapsila jednu osobu za koju se sumnja da je razbila izlog radnje za prodaju mobilnih telefona i komjuterske opreme i da je odnela telefone vredne oko 400.000 dinara, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe uhapšen je D.D.(34) iz Niša, a pretresom osumnjičenog policija je pronašla određeni broj telefona, navode iz policije. Krađa je izvedena sinoć, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, napominju iz policije. 
 
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv jedne osobe zbog sumnje da je ometala službeno lice u obavljanje poslova bezbednosti, a prekrašajne prijave podnete su u tri slučaja kada je policija pronašla, kontrolom putničkih vozila i obilaskom terena, tri noža i dve metalne palice, navode iz PU. 
 
U akciji suzbijanja svih vidova kriminaliteta tokom vikenda policija je uhapsila tri osobe, pronađena je jedna osoba sa poternice, legitimisano je 1.837 lica, kontrolisano 416 putničkih vozila, 93 ugostiteljska objekta, 125 školskih dvorišta, na alkohol je testirano 2.670 vozača, a pet je zadržano zbog trežnjenja, saopštavaju iz PU. Iz policijske uprave najavljuju nastavak opsežnih i koordiniranih akcija u cilju povećanja bezbednosti građana u Nišu i Nišavskom okrugu.
Tanjug

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: