Lažna bomba na skupu SNS

Regionalne vesti - Subota 18.04.2015 - 10:05

Nepoznati muškarac prijavio je sinoć oko 19.20 časova policiji da je u prostorijama Narodnog pozorišta u Nišu postavljena eksplozivna naprava.

foto: Blic-K.Kamenov foto: Blic-K.Kamenov
U pozorištu je u 20 časova bio zakazan skup pristalica SNS i to frakcije koja podržava nedavno raspušteni Gradski odbor, tako da je u zgradi već bilo ljudi.
 
Policija je obavila kontradiverzioni pregled i zaključeno je da je prijava lažna, tako da skup nije prekidan jer je procenjeno da nema potrebe za evakuacijom.
 
Stranački skup u pozorištu organizovali su članovi nedavno raspuštenog Gradskog odbora SNS, na čelu sa predsednikom tog odbora i gradonačelnikom Niša Zoranom Perišićem.
 
Ovo je treća lažna prijava bombe u Nišu u proteklih mesec dana. Dan ranije, 15. aprila, zgrada Palate pravde evakuisana je zbog prijave o lažnoj bombi, a dve nedelje iza toga, lažna bomba je prijavljena i u Apelacionom sudu nakon što je predsedniku stigao paket u kojem je bila kutija od „plazma“ keksa sa papirima.
Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: