Lažni savetnik premijera uzeo 30.000 evra

Regionalne vesti - Petak 21.10.2016 - 12:41

Policija je uhapsila kragujevčanina Z.C. (1954) iz osumnjičenog da se od novembra 2015. do oktobra 2016. godine, u Nišu lažno se predstavljao kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije i od dvoje oštećenih uzeo novac kako bi im učinio neke usluge.

Obećavao i zaposlenje u Narodnoj banci! FOTO: Flickr Obećavao i zaposlenje u Narodnoj banci! FOTO: Flickr

Sumnja se da je Z.C. lažno se predstavljajući kao Miroslav Milenković, savetnik u kabinetu premijera, od oštećene iz Niša tražio i uzeo 30.000 evra kako bi, posredovao u sprečavanju navodno politički motivisanog hapšenja.

Z.C. se sumnjiči i da je od drugog oštećenog, lažno se predstavljajići i obećavajući zaposlenje u Narodnoj banci Srbije, tražio i uzeo oko 350.000 dinara.

Osumnjičeni je, prilikom susreta sa oštećenima koristio automobil „citroen C5“, crne boje, sa zatamnjenim staklima, na kome je povremeno postavljao krovno plavo rotaciono svetlo kao i treptače koje koriste službena vozila.

Kada nije bio u blizini oštećenih, osumnjičeni im je govorio da se nalazi tamo gde se u tom trenutku nalazio i predsednik Vlade Srbije.

Osumnjičeni je uhapšen u Kragujevcu, a sumnja se da je krivično delo počinio u Nišu, navodi se u saopštenju.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: