LE: Autobuska otpušta radnike

Regionalne vesti - Petak 14.11.2014 - 10:02

Gradska autobuska stanica u Leskovcu moraće da otpusti 10 odsto zaposlenih kako preduzeće ne bi zapalo u još veće ekonomske probleme, jer je ta firma donedavno bila pred bankrotom.

(Foto: panoramio.com) (Foto: panoramio.com)

- GAS ima višak zaposlenih i sa tim moramo da se nosimo. Radićemo ozbiljno i studiozno, uz poštovanje svih aspekata. Neće ni menadžment biti zaobiđen – kazao je direktor Gojko Veličković.

Veličković je kazao da je autobuska donedavno dugovala je 39 miliona dinara, a ne 15 miliona, kao je to pre 2 meseca predočeno gradskim većnicima.

- Pravu istinu otkrio sam na sastanku Nadzornog odbora preduzeća i za veoma kratko vreme uspeo da vratim čak 20 miliona duga - rekao je  Veličković i dodao da su plate zaposlenih, pa i njegova svedene na minimalac, ali je isplatio dve plate i zaostale putne troškove.

Veličković je kazao i da su ukinuti službeni mobilni telefoni i nulu na fiksnim telefonima i dnevnice za putovanja.

Na Gradskoj autobuskoj stanici radi 72 zaposlena.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: