LE: Delili "doktorske" diplome

Regionalne vesti - Nedelja 15.06.2014 - 00:58

Nova stranka delila je “doktorske” diplome u centru Leskovca aludirajući na navode o tome da je doktorat Ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića plagijat.

Nova stranka traži Stefanovićevu ostavku (Foto: Novosti.rs) Nova stranka traži Stefanovićevu ostavku (Foto: Novosti.rs)
- Povod za ovu akciju je utvrđeni plagijat delova doktorske disertacije Ministra Stefanovića, ali i i to što je njegov rektor Mića Jovanović, napravio strašni akademski prekršaj - rekao je zamenik predsednika Nove stranke i narodni poslanik Vladimir Pavićević.
 
On je zatražio da Stefanović podnese ostavku ili bude smenjen.
 
- Ako ne podnese ostavku, onda mora da bude smenjen, ako ne bude smenjen, to će biti znak da je Vlada Srbije u jednom teškom prekršaju - ocenio je Pavićević.
 
Predsednik Nove stranke u Leskovcu Bratislav Stamenković najavio je da će se Nova stranka baviti i diplomama nekih važnih ličnosti u Leskovcu zbog glasina da su na nezakonit način stekle akademska zvanja.
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: