LE: Filipović ponovo na čelu JS

Regionalne vesti - Nedelja 05.07.2015 - 11:12

Nenad Filipović ponovo je izabran za predsednka Gradskog odbora Jedinstvene Srbije na juče održanim izborima, koji su se odvijali pod strogom kontrolom predstavnika iz centrale stranke.

Regularnost izbora kontrolisala komisija iz Jagodine. Foto: Zvanični sajt JS Regularnost izbora kontrolisala komisija iz Jagodine. Foto: Zvanični sajt JS

Filipović je bio jedini kandidat jer je prethodno Dragan Jovanović povukao svoju listu i odustao od takmičenja na izborima.

Na unutarstranačkim izborima za predsednika i članove Gradskog odbora lista Nenada Filipovića osvojila je 878 glasova (99,2% od broja izašlih birača). Ukupno je glasalo 885 od 6.920 članova Gradskog odbora sa pravom glasa (12,81 %). Od ovog broja dva listića su bila nevažeća a pet članova je glasalo protiv.

Glasalo se u sedištu GO JS Leskovac. Regularnost izbora kontrolisala je izborna komisija, imenovana od stane Predsedništva koju su činili čine potpredsednici stranke JS, Vojislav Vujić i Srđan Kružević.

Oni su prisustvovali i konstitutivnoj sednici Gradskog odbora Jedinstvene Srbije na kojoj je Nenad Filipović jednoglasno izabran za predsednika GO JS Leskovac. Na sledećoj sednici GO biće izabrano kompletno rukovodstvo GO JS u Leskovcu.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: