LE: Glasači DS-a sami da ispumpaju vodu

Regionalne vesti - Subota 07.02.2015 - 17:02

Meštani Gornje Trnjane kod Leskovca tvrde da su im kuće i imanja već 20 dana puna vode od nedavnog pljuska zbog neažurnosti nadležnih.

(Foto: Blic) (Foto: Blic)

Predstavnici Saveta za bezbednost grada Leskovca su izašli na teren pre desetak dana i prema rečima meštana više se nisu pojavili.

- Zatražili smo urgeniciju od predsednka Saveta mesne zajednice, ali on nam je rekao da se snalizimo kako znamo i umemo, onako kako smo glasali za DS, a ne za SNS, tako sada sami da ispumpavamo vodu – kazao je jedan od meštana Nenad Stojiljković.

U Gradskom odboru Demokratske stranke u Leskovcu najavili su krivičnu prijavu.

- Ukoliko je to istina, podnećemo krivičnu prijavu protiv te osobe za političku diskrimaniciju – rekao je poverenik DS-a Saša Stojanović.

Član Gradskog veća zadužen za vanredne situacije, Dejan Cakić, ogradio se od ovakvih izjava.

- U toku dana poslaćemo mašine da prodube i prokrče kanal, koji su sami meštani napunili otpadom, a u lokalnoj samoupravi se ljudi ne dele po partijskoj pripadnosti i neću da komentarišem takve apsurdne seoske tračeve – rekao je Cakić.

U poplavljenoj mahali izlile su se i septičke jame, pa je i voda iz bunara neupotrebljiva
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: