LE: Mesne zajednice duguju 102 miliona za struju

Regionalne vesti - Ponedeljak 07.04.2014 - 00:15

Računi 62 od 139 mesnih zajednica u Leskovcu su u blokadi, ugklavnom zbog dugogodišnjih neplaćenih računa za električnu energiju koji iznose oko 102 miliona dinara, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Leskovačke mesne zajednice duguju 102 miliona za struju (Foto: en.wikipedia.org) Leskovačke mesne zajednice duguju 102 miliona za struju (Foto: en.wikipedia.org)
„Ako je samo u 2013. 2,4 miliona, a u 2014. 7,6 miliona, a imamo 102 miliona dinara dug za struju, onda u toj perspektivi decenijama ne možemo da vratimo ništa jer, očigledno, pre nas niko ništa nije radio u tom pravcu“, rekao je Cvetanović.
 
Grad Leskovac mesečno plaća 8.000.000 dinara na ime reprograma dugovanja prema Elektrodistribuciji, ali  mesne zajednice ne mogu tu podobnost trenutno da koriste jer su istekli svi rokovi za plaćanje duga na rate.
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: