LE: Repetirao pištolj i pretio da će da pobije lekare!

Regionalne vesti - Nedelja 18.09.2016 - 10:53

LESKOVAC – Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, nezadovoljan tretmanom, tridesetpetogodišnji muškarac repetirao je pištolj i pretio osoblju leskovačkog Urgentnog centra u gradskoj bolnici kako će sve da ih pobije, potvrđeno je Jugmedii u policij

Drama trajala punih 15 minuta; Foto: iStock Drama trajala punih 15 minuta; Foto: iStock

Prava drama se dešavala po bolničkim hodnicima u nedelju rano ujutro oko 5 sati i trajala je punih 15 minuta dok ovaj muškarac nije uhapšen od strane policije.

„Reč je o licu koje nam je dovedeno u ranim jutarnjim časovima iz tuče koja se desila u diskoteci „Safir“.

Sanirano mu je krvarenje, ali je on insistirao da ga poglea ORL. U to vreme specijalista za ORL u bolnici ne radi.

Onda je on nezadovolan time izvadio pištolj, repetirao ga, zatim jednoj medicinskoj sestri prislonio na glavu i nastao je pravi haos„, priča nam jedan od zaposlenih u bolnici.

Nakon toga su svi koji su se zatekli u ovoj službi, od lekara do pacijenata, razbežali, dok je čovek sa pištoljem počeo da se krije po bolničkoj zgradi.

On je uhapšen brzom intervencijom leskovačke policije, a uviđaj je u još uvek u toku.

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević kaže da situacija nije bila ni malo prijatna i da će još danas zatražiti dodatno obezbeđenje za Službu urgentne medicine u okviru ove zdravstvene ustanove.

„Razgovarao sam sa svojim kolegama i jako su uplašeni. Posao im je ionako stresan, a na meni je da ih zaštitim.

Još u toku dana ću razgovarati sa načelnikom leskovačkog MUP-a da dozvoli da se u okviru Urgentnog centra postavi jedna patrola koja će dežurati dok  ne nađemo neko bolje rešenje.

Obratiću se i nadležnima u ministartvu jer je ovo prevršilo svaku moguću meru„, kaže nam direktor bolnice.

Po njegovim rečima, svake subote ujutru je povećan broj intervencija u Urgentnom centru, ali do sada se nije dešavalo da na medicinske radnike bilo ko vadi pištolj i preti.

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: