LE: Umro od vrućine?!

Regionalne vesti - Utorak 21.07.2015 - 09:35

Još neidentifikovana starija muška osoba preminula je u ponedeljak oko podneva na gradskom pločniku Leskovca.

pretpostavlja se da je covek umro zbog previsoke temperature FOTO: OK Radio/ A.Stojkovic pretpostavlja se da je covek umro zbog previsoke temperature FOTO: OK Radio/ A.Stojkovic
 
Pretpostavlja se da je čovek žrtva enormne vrućine koja je u poslednjih par dana zahvatila ovaj grad na obalama reke Veternice.
 
Kako nezvanično saznaje "Blic" u leskovačkom Centru za socijalni rad, nesrećni čovek je bio korisnik socijalne pomoći, živeo je sam, a obično se kretao blizu Gradske pijace.
 
- Nama se gotovo svakodnevno javlja sa terena da neki od naših korisnika imaju zdravstvenih problema, što zbog gladi, što zbog neadekvatnog življenja, obično izazvano alkoholom. 
 
Mi smo kod nadležnog ministarstva tražili da se u Leskovcu formira Prihvatilište za starije beskućnike i decu žrtve porodičnog zanemarivanja, koji bi bili bar privremeno zbrinuti tokom enormnih vrućina ili velikih mrazeva kojima Leskovac ne oskudeva u poslednjoj deceniji. 
 
Nažalost, taj projekat nije prošao, izjavio je direktor Centra za socijalni rad Boban Ilić.
Alo/OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: