LE: Zaključao se u stanu i preti da će se zapaliti

Regionalne vesti - Petak 29.07.2016 - 12:51

Dragan Arsić iz Leskovca polio se benzinom i preti da će se zapaliti jer su sudski izvršitelji došli da ga isele iz stana.

Privatni izvršitelji došli da ga sele; Foto: ilustracija/Dado Đilas Privatni izvršitelji došli da ga sele; Foto: ilustracija/Dado Đilas

Zaključao se u stanu u Zlatiborskoj ulici i ne dozvoljava privatnim izvršiteljima da ga isele iz stana koji je legalno kupio prošle godine, prenose Južne vesti.

Na licu mesta su policajci i vatrogasci, a veliki broj komšija okupljen je oko ovog čoveka kog podržavaju.

On je stan kupio od vlasnika koji je imao dug za sudske troškove od oko 800.000 dinara.

Greška je što Arsić stan nije uknjižio na svoje ime, iako je potpisan kupoprodajni ugovor i računi stižu na njegovo ime.

- Privatni izvršitelji su ovaj stan prodali još 3. jula na aukciji, zbog duga.


Nas su o tome obavestili tek 26. jula. Nismo imali pojma da su nam prodali stan za koji imamo sve uredne papire overene kod notara – kaže Arsićeva žena.

Privatni izvršitelji nisu mogli da nađu bivšeg vlasnika stana, ali jedini papir do koga su, kako kažu, došli je iz katastra da se stan još vodi na njegovo ime.

Aleksandra Antić, privatna izvršiteljka, “naložila je policiji da zabrane novinarima da snimaju”.

Južne vesti, Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: