Leš deteta krila u ćeliji deset dana!

Regionalne vesti - Subota 28.05.2016 - 11:12

Osuđenica KPZ „Požarevac“ Zlata S. (38) iz Niša, ispod čijeg je kreveta u zatvorskoj ćeliji 25. maja nađeno beživotno telo bebe, porodila se 10 dana ranije, a da niko u zatvoru nije znao za to!

Ostavila telodeteta ispod zatvorskog kreveta; Foto: ilustracija/Shutterstock Ostavila telodeteta ispod zatvorskog kreveta; Foto: ilustracija/Shutterstock

Osuđenica nije prijavila trudnoću nadležnima u zatvoru, a sumnja se da se još 15. maja porodila sama u zatvorskoj sobi.

- Nakon porođaja, ostavila je telo deteta ispod kreveta i otišla na ručak. Jedna od komandirki je primetila da nešto nije u redu sa njom jer je bila bleda, ali joj je Zlata rekla da je dobila malo obilniju menstruaciju i odbila pregled lekara.

Posle 10 dana, ispod kreveta u njenoj sobi pronađen je leš bebe - kaže naš izvor i navodi da još nije poznato da li je beba rođena živa ili je na svet došla mrtva.

Iako se prvo smatralo da je Zlata pokušala da se ubije brijačem po vratu, utvrđeno je da se zapravo samo grebala noktima i da nije ozbiljnije povređena.

Zlati S. oduzeto je dvoje dece.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: