Lider Vlasotinca lagao o obrazovanju

Regionalne vesti - Četvrtak 19.02.2015 - 22:59

Predsednik Opštine Vlasotince Miroslav Ljubenović iz redova Pokreta socijalista predstavljao se kao diplomirani pravnik, a u njegovoj radnoj knjižici piše da je diplomirani menadžer.

U predlogu za imenovanje Ljubenovića na mesto predsenika opštine, koji je predočen odbornicima 29. novembra 2014. godine, navedeno je da je Ljubenović završio Pravni fakultet u Beogradu i radio na Beogradskoj berzi kao samostalni menadžer.
 
Sa druge strane u radnoj knjižici Ljubenovića upisano je da je završio Fakultet za poslovno-industrijski menadžment i da ima zvanje "diplomirani menadžer".
 
Ljubenović  je potvrdio ovu informaciju, ali u pismu naveo da "obavljanje funkcije predsednika opštine nije uslovljeno posedovanjem bilo kakve diplome".
 
- Do sticanja diplome master pravnika potrebna su mi još 2 ispita koja ću uskoro položiti, a u međuvremenu sam završio studije menadžmenta. Posao opozicije je da se bavi onim što vlast radi ili ne radi - ističe Miroslav Ljubenović.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: