Majka i sin stradali od strujnog udara

Regionalne vesti - Petak 21.04.2017 - 06:37

Majka i sin poginuli od strujnog udara u selu Glogovica u okolini Aleksinca

Porodica se nelegalno priključila na elektro mrežu FOTO: OK Radio Porodica se nelegalno priključila na elektro mrežu FOTO: OK Radio

U okolini Aleksinca, u selu Glogovica, od udara struje poginuli su majka i sin, potvrdio je “Novostima” zamenik Osnovnog javnog tužioca u Aleksincu Saša Stojanović.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju nastradali su M.M. (46) i njen sin D.M. (16) iz Glogovice.

Dete je uhvatilo žicu pod naponom koja se otkačila i pala. U želji da pomogne sinu, majka je takođe nastradala od strujnog udara.

Radi se o porodici kojoj je struja isključena pre oko mesec dana, a koja se nakon toga nelegalno priključila na elektro mrežu.

Tragediju su preživeli otac i dve ćerke.

Žitelji Glogovice kažu da se radi o siromašnoj petočlanoj porodici. Oni ističu da je pre oko mesec dana sa naponske mreže isključeno oko 30 kuća u njihovom selu.

Mnoge porodice koje imaju bolesne, decu ili stare ostale su bez električne energije i osnovnih uslova za život, tvrde stanovnici Glogovice.

Tragediju u okolini Aleksinca potvrdila je i niška policija.

Majka i sin nastradali su oko 18 sati. Osnovno tužilaštvo u Aleksincu je u saradnji sa policijom obavilo uviđaj.

Postupak je nakon uviđaja preuzelo Više javno tužilaštvo u Nišu.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: