Marihuanu krio u krevetu

Regionalne vesti - Sreda 11.03.2015 - 20:41

U akciji na suzbijanju trgovine narkoticima, policija je pretresla kuću u okolini Aleksinca i džak sa marihuanom i 8 paketića pronašla ispod dušeka kauča na rasklapanje.

Policija pronašla marihuanu u pretresu kuće osumnjičenog Policija pronašla marihuanu u pretresu kuće osumnjičenog

Zbog toga je uhapšen 36-godišnji N. A. koji se tereti za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako saopštava policija, u džaku je bilo 1,2 kilograma marihuane, a u plastičnoj kutiji osam paketića ukupne težine 31,3 grama ove opojne droge

Sumnja se da je N. A. u cilju dalje prodaje nabavljao opojnu drogu marihuana koju je razmeravao u paketiće i u dužem vremenskom periodu preprodavao - saopšteno je iz policije.

Osumnjičenom je po nalogu zamenika višeg javnog tužioca u Nišu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: