Medveđa: Pretili mu iz vrha SNS

Regionalne vesti - Subota 14.11.2015 - 12:49

Zoran Jovanović, osnivač i predsednik nedavno raspuštenog OO SNS u Medveđi, u pismu Aleksandru Vučiću optužio je visokog stranačkog funkcionera iz Beograda da mu je pretio smrću.

Sva kadrovska rešenja rađena mimo odbora; Foto: Panoramio/IgorĐorić Sva kadrovska rešenja rađena mimo odbora; Foto: Panoramio/IgorĐorić

Jovanović navodi ime Luke Petrovića, potpredsednika Izvršnog odbora SNS, koji mu je pretnje, tvrdi, uputio telefonom.

„Pretio je da će doći u Medveđu da nas sve pobije, da će mi je*... mater, i da mogu koga hoću da obavestim jer niko neće moći da mi pomogne“, naveo je Jovanović.
 
Pretnje su stigle posle sastanka OO SNS Medveđa na kojem je Jovanović, kako kaže, predočio saznanja o kupovini boravišta na teritoriji Medveđe od strane Albanaca, koja se, navodno, odvijala preko srpskih kanala po ceni od 3.000 do 5.000 evra.

Ti Albanci su potom upisivani u biračke spiskove i imali su pravo glasa na vanrednim lokalnim izborima 13. septembra.

„Nakon te sednice, nastavljeni su pritisci na odbornike i članove OO SNS da se na lokalnoj skupštini 6. novembra izglasa sve po nalogu Luke Petrovića i Zorana Milojevića Zelje, člana IO SNS.

Sva kadrovska rešenja su rađena mimo odbora i finansirana su od interesnih grupa iz Medveđe, tvrdi Jovanović u pismu Vučiću.

Posle tog pisma, na koje nije stigao odgovor, odbor SNS-a je raspušten, a na prekjuče održanoj skupštinskoj sednici izabran je predsednik opštine Nebojša Arsić.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: