Mitić: Opoziciju čine građani i buntovni pojedinci

Regionalne vesti - Četvrtak 02.04.2015 - 09:14

Odbornik opozicione Reformističke stranke u Skupštini Leskovca Dejan Mitić ocenio je da su samo neorganizovani građani opozicija vlasti u gradu na Veternici.

Foto: JuGmedia Foto: JuGmedia

- Opoziciju čine samo građani i niko više. Ostali se plaše da ne izgube posao i ćute. Samo građani kojima je loše mrmljaju sebi u bradu jer nema ko da ih povede - rekao je Mitić u izjavi za Televiziju Leskovac.

Mitić je, zapravo, najžešći krtičar lokalne vlasti za skupštinskom govornicom.

- Ja sam buntovnik, kao i na desetine Leskovčana. Mislim da je ipak vreme da se svi probudimo i pobunimo protiv situacije u kojoj samo jedna čovek odlučuje o našim sudbinama. U protivnom, Leskovac će postai grad duhova - istakao je Mitić.

Zbog ovakvih i sličnih izjava često je na udaru vlasti, tvrdi.

Zbog političkih pritisaka bio je, kaže, primoran, da pre godinu dana napusti posao savetnika direktora Direkcije za urbanizam i izgadnju, ali se potom susreo s drugim vidovima pritisaka.

- Poreska uprava nakon svake sednice lokalnog parlamenta u restoran „Mitić“, čiji sam vlasnik, šalje najmanje po dva inspektora da mi ispituju poslovanje. Uvek mi pronađu dlaku u jajetu, a kazne se mere od 50.000 dinara pa naviše.

I kako da ne pomislim da je reč o plitičkom progonu - kazao je Mitić.

JuGmedia

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: