Muškarac izbo taksistu u centru Leskovca

Regionalne vesti - Sreda 25.03.2015 - 15:22

Taksista M.B. (55) iz Vučja izboden je u sredu ispred sedišta grada Leskovca u tuči sa jednim muškarcem za kojim policija traga.

Foto: Blic Foto: Blic

Prema navodima zdravstvenih lekara u Službi urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, M.B. je zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom u predelu leve natkolenice, a vidljive su i povrede na glavi.

 - Pacijent ima dve ubodne rane u predelu leve natkolenice, zatim, prelom leve nosne kosti i iščašenje desnog ramena. Povrede su teške ali nisu opasne po život. Posle ukazane pomoći najverovatnije će danas biti otpušten kići", kaže Nebojaš Dimitrijević -  direktor Opšte bolnice.

Incident se dogodio oko 11 časova pored taksi vozila, parkiranog na parkingu preko puta sedišta grada.

Na licu mesta, koje obezbeđuje policija, vidljivi su tragovi krvi u dužini od dvadesetak metara.

Očevici događaja kažu da je tuča dvojice muškaraca bila žestoka i da je trajala nekoliko minuta.
 
- Muškarac je prišao taksisti i tražio da ga preveze do Podvorca, a ovaj odbio, rekavši mu da ne vozi na kratke relacije. Iznervirana mušterija ga je udarila pesnicom u glavu i dala se u beg, ovaj ga sustigao desetak metara dalje i nastala je opšta tuča. Posle sam video taksistu kako pada - priča za „Blic“ jedan od očevidaca tuče.
 
Napadač je nosio kačket na glavi.

M. Ivanović, Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: