Nagradni konkurs za studente

Regionalne vesti - Sreda 05.08.2015 - 13:25

Studenti državnih i privatnih fakulteta u Nišu imaju manje od mesec dana da se u okviru Programa "Pokreni se za budućnost" prijave za stipendiju nagradnog konkursa „Academic To Business“ (A2B).

Za prvoplasirane stipendije. FOTO: Pokreni se za budućnost Za prvoplasirane stipendije. FOTO: Pokreni se za budućnost

Petočlani timovi, za koje je poželjno da ih čine studenti sa različitih fakulteta, treba da se prijave popunjavanjem prijavnih formulara objavljenih na sajtu pokrenisezabuducnost.rs, a u njima će dati idejno rešenje određenog poslovnog problema.

Nakon uvida u prijave, komisija će odabrati timove koji prolaze u drugi krug u kom će sa kandidatima biti urađen intervju.

Najbolje osmišljena rešenja biće realizovana u praksi, a članove tri prvoplasirana studentska tima očekuju novčane nagrade.

Prvoplasirani tim će dobiti stipendiju od po 100.000 dinara za svakog člana, za drugo mesto je predviđeno po 80.000, a za treće 60.000 dinara.

Rok za prijavu je 1. septembar, a informacije o uslovima konkursa i prijavni formulari dostupni su na sajtu pokrenisezabuducnost.rs.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: