Narkomanija, korupcija i rupe brinu Leskovčane

Regionalne vesti - Sreda 04.03.2015 - 20:14

Kada je opšta bezbednost Leskovčana u pitanju, građani se najviše žale na dilere droge u blizini škola, rasprostranjenost narkomanije kao najozbiljnijeg problema društva, loše obezbeđenu infrastukturu, rupe na putevima i krađu poklopaca na šahtama i slivnicima.

U anketi je učestvovalo 2.100 Leskovčana U anketi je učestvovalo 2.100 Leskovčana

Ovo su preliminarni rezultati ankete koju je pokrenuo Savet za bezbednost grada Leskovca u okviru istraživanja javnog mnjenja na temu bezbednosti u gradu.

- Anketirano je preko 2.100 građana, a rezultati istraživanja će biti poznati do kraja ovog meseca i prezentovani javnosti - kaže Milun Dinić, predsednik Saveta za bezbednost grada.

U pojedinim anketama u kojima su Južne vesti imale uvid, Leskovčani se jako boje za svoju decu u okolini osnovnih škola i tvrde da se u blizini diluju narkotici. Kao jedan od ključnih problema navode i problem sa korupcijom.

U Savetu za bezbednost kažu da će pred odbornicima u lokalnom parlamentu izaći sa konkretnim predlogom kako rešiti problem krađe poklopaca na šahtama.

Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: