Nesreća kod Pirota, poginule dve osobe

Regionalne vesti - Sreda 26.08.2015 - 13:27

Dve osobe su poginule, a četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle noći na međunarodnom putu Niš-Dimitrovgrad, na obilaznici oko Pirota.

Poginula dva državljana Bugarske.  FOTO: jutarnji.hr/Elvir Tabakovic Poginula dva državljana Bugarske. FOTO: jutarnji.hr/Elvir Tabakovic

U saopštenju Policijske uprave Pirot navodi se da su poginula su dva državljana  Bugarske i povređena četiri državljana Turske, među kojima je i šestogodišnje dete.

Do nesreće je došlo kada je na „audi", koji se poprečio na putu usled preticanja traktora sa priključnim vozilom, naleteo "folksvagen" iz suprotnog smera.

Vozač i suvozač "audija", bugarski državljani, poginuli su na licu mesta.

Troje putnika iz drugog automobila, turski državljani, lakše su povređeni, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.Svi su zbrinuti u pirotskoj bolnici.

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: