Nestala Nišlijka

Regionalne vesti - Ponedeljak 20.07.2015 - 13:22

Ana Virijević (42) je nestala 15. jula rano izjutra. Nestanak je prijavljen policiji, a porodica moli ljude da jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njoj.

roditelji primetili da je nema FOTO: Alo / FB Sanja Virijevic roditelji primetili da je nema FOTO: Alo / FB Sanja Virijevic
 
Sanja Virijević Miljković, Anina sestra, nam je rekla da je Ana nestala u toku noći i da su roditelji, sa kojima je inače živela u Nišu, ujutru primetili da je nema.
 
"Oni su spavali i ništa nisu čuli, samo su ujutru videli otključana vrata od stana i prazan krevet", kaže očajna sestra za MONDO i dodaje:
 
"Nestanak smo prijavili policiji 15. jula u 14 sati i oni tragaju za njom. Sada smo pokrenuli i akciju preko društvenih mreža, a pre tih objava smo proverili sve njene prijatelje, bivše momke, drugarice i niko ništa ne znam. Nikome se nije javljala i to je zaista čudno."
 
Sanja ističe da njena sestra nije imala muža, niti decu, da je bila prilično povučena osoba, ali da nikada ne bi digla ruku na sebe.
 
"Čudno je sve, jer , zaista, nije imala nikakvih problema, nije bilo svađa..Ona je prilično odgovorna i nikada se ništa slično nije desilo - da ode i da se ne javi...prosto nemoguće", kaže Sanja.
 
Njena sestra se, kako kaže, plaši, da je neko namamio napolje jer je 11. jula bila prilično aktivna na Facebooku, gde ima profil.
 
"Plašim se da nije nekoga upoznala i da je namamio", naglašava Sanja.
 
U noći kada je nestala Ana je na sebi imala crnu bluzu i šarene pantalone. Ima plavu kosu,ali za razliku od fotografije gore, kosa joj jew kratka.
 
Svi koji imaju bilo kakve informacije mogu da se jave na broj telefona 060/518-09-09.
Mondo/OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: