NI: Bez kupaca za hotele

Regionalne vesti - Ponedeljak 13.10.2014 - 08:41

Ni jedan kupac nije se prijavio za ponudu od pet hotela koji su nekada pripadali „Srbijaturistu“ koje je pre godinu dana oglasila kompanija „Junivorld“ oglasila.

(Foto: srbijazatebe.com) (Foto: srbijazatebe.com)
Uz napomenu da su cene „drastično snižene“ na sajtu se navodi da je hotel „Ambasador“ na prodaju za 4,4 miliona evra, a hotel „Park“ za 1,9 miliona evra. Hoteli u Niškoj Banji „Ozren“ i „Partizan“ prodaju se za 1,9 miliona evra, odnosno za 2,4 miliona evra.
 
Kupcima se nudi i hotel „Nais“ za 3,9 miliona evra, ali i čitav kompleks „Nais“ za 5,4 miliona evra koji pored hotela obuhvata i 23 hektara zemlje, olimpijski i dečiji bazen i sportske terene.
 
Od hotela iz sastava „Srbijatuirsta“ radi još samo hotel „Park“ koji je „Junivorld“ renovirao i otvorio pod nazivom „Grand“ . U ovom hotelu koji ima četiri zvezdice, trenutno su u funkciji samo 42 od ukupno 120 soba.
 
JuGmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: