NI: Bombaški napad zbog devojke!

Regionalne vesti - Petak 30.09.2016 - 08:44

Načelnik niške policije Ninoslav Mitić izjavio je u četvrtak da u Nišu nema mafije i da je pozadina bombaškog napada u Dušanovoj ulici 27. avgusta svađa zbog devojke od pre 10 godina.

Mesto eksplozije u Dušanovoj ulici; Foto: Ivana Anđelković Mesto eksplozije u Dušanovoj ulici; Foto: Ivana Anđelković

Kako je Blic pisao, u eksploziji bombe podmetnute pod automobil marke "golf" tada je teško povređen vlasnik vozila Aleksandar B.(34) kome je amputirana leva potkolenica, dok je su povrede zadobili i dvoje prolaznika.

- Policija 99 odsto zna ko je to uradio. Sada smo u fazi prikupljanja dokaza.

Ne mogu da oročim za koliko će biti jer taj ko je to uradio dobro se pripremio, tako da je to i ozbiljno teško da se dokaže.

Mi sada pokušavamo da prikupimo dokaze. To nije obračun mafije.

Pozadina tog dela vuče koren iz svađa oko devojke od pre 10 godina, pa je sada došlo do podmetanja bombe.

Jedan drugom su preoteli devojku i na kraju došlo do ovoga - objasnio je načelnik niške policije na konferenciji za novinare posvećenoj prezentaciji osmomesečnih rezultata u ovoj godini.

On je istakao da nijedno delo koje se desilo, a nije rasvetljeno nije obustavljeno i da istragama rukovodi tužilaštvo.

Mitić je istakao da je u Nišu u proteklih osam meseci zabeležen pad krivičnih dela ali i da je porastao procenat rasvetljenih krivičnih dela.

- U ovoj godini je za 2,5 odsto rasvetljeno više krivičnih dela. Po dolasku na mesto načelnika formirao sam određenu grupu saradnika i nakon toga razgovarao skoro sam svim pripadnicima PU Niš.

Osim hijerarhijskog odnosa postoji i lični odnos tako da su oni sami povećali efikasnost u radu i tako rasvetlili veći broj krivičnih dela - kazao je Mitić, koji je na čelo niške policije došao početkom godine.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: