NI: Devojčica(3) preživela pad sa terase

Regionalne vesti - Ponedeljak 26.09.2016 - 18:38

NIŠ - Trogodišnja devojčica M.D. pala je u ponedeljak pre podne sa terase porodične kuće u Njegoševoj ulici u Nišu na zemlju i povredila se oko 10.30 časova

Kuća je izgradnji i na terasi nema ograde; Ilustracija: Free Images Kuća je izgradnji i na terasi nema ograde; Ilustracija: Free Images

- Hvala Bogu i Hitnoj pomoći koja je stigla za manje od pet minuta da odveze dete i majku u bolnicu.

Mala je bila svesna. Plakala je normalno jer se uplašila i krv joj je curela iz usta.

Evo na mom rukavu još njene krvi kada sam jepokupila sa zemlje i podigla. Hvala , hvala Bogu da nije dete stradalo, priča baka Danijela.

Ona dodaje da se sve dogodilo za sekundu. Mala Mila se umivala i sa četkicom u ustima dok je majka hranila drugo dete od ukupno troje, Mila joj se provukla kroz noge i izašla na terasu.

Vrata terase su bila na sunčanoj jugoistočnoj strani i bila otvorena radi luftiranja.

Na nesreću, kuća je izgradnji pa na još nezavršenoj terasi nema ograde.

- Čuo sam samo bup kad je dete tresnulo na zemlju.Moja žena počela je da vrišti i doziva u pomoć.

Brzo je dograbila devojčicu kojoj je lice bilo krvavo i unela je u sobu u prizemlju.

Sva usplahirana dotrčala je i majka Ramajana ali je bila prisebna da pozove Hitnu pomoć,koja je stvarno,neveraovatno brzo stigla.

Dete je plakalo jer su ga bolele rasečene usne ali je bilo svesno kada ga je Hitna s majkom odvezla,dodaje deka Jovica Đordjević.

Terasa kuće je visoka oko četiri metara iznad zemlje i prava je sreća da dete kada se strmoglavo nije slomilo vrat. Pri padu je udarilo ramenima a potom licem u zemlju.

- Nadamo se da će biti sve u redu.Ja sam odneo odeću supruzi i za dete na Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju.

Lekari kažu da nije opasno, i da dete nije životno ugroženo. Nadamo se da će biti sve u redu,kaže otac devojčice Milan Đordjević.

Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu potvrdili su da stanje male Mile nije ozbiljno,nema preloma i da je zbrinuta samo zbog opservacije da ne nestane slučajno neko unutrašnje krvarenje.

Niška policija o slučaju nije obaveštena.

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: