NI: Ginekolog se potukao sa obezbeđenjem

Regionalne vesti - Četvrtak 12.02.2015 - 17:35

Ginekolog niškog Kliničkog centra B.T. insistirao je da obavi operaciju iako je bio u pijanom stanju, a nakon toga se potukao sa obezbeđenjem.

(Ilustracija) (Ilustracija)

Njemu je izmereno 2,09 promila alkohola u krvi.

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović rekao je da je B.T. odbijao da napusti bolnicu iako ga je obezbeđenje upozoravalo da ne bi trebalo da u alkoholisanom stanju da bude na radnom mestu.

B.T. je čak i ušao u ordinaciju, ali da ga je dežurna sestra sprečila da započne intervenciju, a usprotivila se i pacijentkinja.

Lekar je prema tvrdnjama pokušao da se obračuna sa sestrom i pacijentkinjom, a zatim na silu pokušao da odvuče pacijentkinju u svoju lekarsku sobu, ali je stigla policija i sprečila ga u nameri.

Kolegijum Kliničkog centra odlučio je da suspenduje Todorovića i privremeno ga udalji s posla, a formirana je i komisija koja će započeti disciplinski postupak.

 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: