NI: Izborna tišina četvrti put!

Regionalne vesti - Četvrtak 05.05.2016 - 13:03

Zbog ponavljanja opštinskih izbora u gradskoj opštini Medijana u Nišu je u sredu u ponoć počela predizborna tišina i trajaće do subote 7. maja u 20 časova.

Stanovnici Medijane rekorderi izbora; Foto: ilustracija/D. Ristić Stanovnici Medijane rekorderi izbora; Foto: ilustracija/D. Ristić

Stanovnici Medijane koji glasaju na biračkom mestu broj četiri u Osnovnoj školi "Dušan Radović" predstavljaju svojevrsne rekordere ovogodišnjih izbora u čitavoj Srbiji pošto će glasati četiri puta.

Prethodna predizborna tišina u Nišu prestala je da važi sinoć u 20 časova, a nova tišina stupila je na snagu već četiri sata kasnije.

Na ovom izbornom mestu ponovljeni su gradski, potom republički, a u subotu će biti ponovljeni opštinski izbori.

Izbori za odbornike Skupštine opštine Medijana poništeni su odlukom Upravnog suda, po žalbi Ruske stranke koju predvodi Miroslav Milosavljević.

Greškom opštinske administracije na izbornim listićima štampanim za opštinske izbore 24. aprila, ta stranka upisana je samo kao "Ruska stranka" dok je izostavljeno da se radi o stranci Milosavljevića.

Opština Medijana je najveća niška gradska opština sa nešto više od 81.000 građana sa pravom glasa i 48 biračkih mesta.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: